Körsbärsparken

Förra lördagen bestämde vi oss för att följa med på en av River gardens utflykter. Destinationen var Yuyuantan park. För att utflykten skulle bli av behövdes minst 8 anmälda. Vi var 9 personer och den enda som ville åka med. Med andra ord fick vi en privatbuss med egen guide. Trevligt!



I parken pågår en körsbärsfestival. Man kan köpa kransar av plastblommor och många familjer är i parken och har picknick. Vi hade med oss matmuffins som Lena hade bakat, piroger från ayi, melonsallad, jordgubbar, smörgåsar, choklad och dryck. Det blev en mycket lyckad picknick. Familjen brevid oss hade med sig en kyckling och liten ankunge som skuttade omkring i parken.




Det var härligt att se alla körsbärsträden i blom.





Här är Alfred i trädet.




Som vanligt ville många ta kort av barnen.




Vi tog en båt över den lilla dammen som fanns i parken. I början följde vår guide med oss och vi visste inte riktigt vad henns uppgift var. Vi frågade henne om hon ville vara med på vår picknick, men hon avstod. Hon följde bara med oss och tog kort på barnen. När vi kom till båten var hon borta. Hon hade väl fått tillräckligt med kort från utflykten.

På andra sidan dammen fanns det en lekplats där vi stannade en stund innan det blev sockervadd och promenad tillbaka till entren. Där stod guiden och väntade på oss och hemfärden började. Det var en bra ordnad utflykt. Det kan nog hända att vi provar fler utflykter från River garden.

/Ingeborg

Kommentarer
Postat av: Kristin

Åååå vad tjusigt! Himla vackert med körsbärsblommor.

2009-04-23 @ 10:04:47
URL: http://kristinblom.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0