Våren är här!

Nu är äntligen våren här!



Trädet i grannens trädgård står i full blom.




Vårt träd är lite senare men bladen är i alla fall på gång!

Vi har haft besök i två veckors tid. Maja-Stina och Hans åkte hem i måndags. Då hade de hunnit med att se terracottaarmen i Xi an, muren en andra gång samt följa med oss på resa till Guilin. Bilder från vår resa tillsammans kommer snart. Det blev så många bilder att det tar lite tid att sortera. Men snart...

Innan barnens vårlov hade skolan litteraturvecka. De lästes extra mycket, författare var på besök och berättade om sina böcker. Veckan avslutades med att de flesta klasserna hade en "dress up day" där de skulle komma utklädda till en person ur en bok. De skulle sedan berätta om sig själva och klasskamraterna fick gissa.



Här ser ni Alfred som....ja, vem är han? Han var först ut på hela skolan. Han kom utklädd till denna pojke på morgonen och fick vänta i biblioteket. Ni kan tänka er kamraternas miner när han kom in och pratade arrogant och högdraget om vikten av att komma från rätt familj.
Edvin var Klaus från Lemony Snicket´s berättelse om syskonen Baudelaires olycksaliga liv. Det finns tyvärr inga foton på det.

/Ingeborg

Kommentarer
Postat av: Kristin

Lätt! Det är skitbra och jättelikt. Om han nu är Draco Malfoy!

2010-04-15 @ 09:25:01
URL: http://kristinblom.wordpress.com
Postat av: Ingeborg

Helt rätt!



Ingeborg

2010-04-15 @ 10:09:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0