Uppvisningar och avslutningar

Att vara flerbarnsföräldrar är ibland rent logistiskt krävande. Förra veckan var så fullspäckad att Ulf och jag fick göra ett schema över vem som skulle vara vart och köra vem. Det började med skolans årliga show. Barnen har tränat i två månader och uppträdde på torsdag och fredagkväll. På lördagen var det sedan var det hiphopavslutning, tennisträning, dansavslutning, badkalas, rytmisk gymnastikträning samt en övernattning. Samtidigt var vi barnvakter till en kompis till Miriam vars föräldrar var på en hotellweekend. Hon hade sin sista gymnastik mittemellan våra barns intensiva schema. Söndagen fortsatte i samma stil med rytmisk gymnastikshow, samt pampig scoutavslutning. Intensivt men kul!
Årets vintershow hette "En nötknäppardröm". Det var en variant av Nötknäpparen där flickan Klara får besöka en hel del drömländer istället för Godislandet med råttkungen. Miriam är svanen i "Svansjön".
Här sjunger alla i årskurs två en sång om Tjajkovskij.
Skolan har låtit sy upp dräkter till hela ensemblen. Dessa kunde man sedan köpa efter showen.
Årskurs 6 var drömtydare och gycklare som knöt ihop alla drömmar.
Här frågar Edvin om Klara vill följa med till en ny dröm.
Gycklaren lyssnar på Klaras sång.
Årskurs 4 tog med Klara i en dröm om "Alice i underlandet". Alfred är den blå larven.
Larven och råttan dansar under en tebjudning.
Mer dans!Den stora finalen.Vilket jobb som personalen har lagt ner och vilken prestation av skolans elever!Självklart fick våra duktiga artister varsin ros efter uppträdandet.
Här här Miriams dansklass. Hon ska precis göra ett hopp.
Edvins sista tennisklektion för året.Suddig bild, härlig dansare! Efter denna hiphopavslutning hade Alfred dessutom ytterligare en lektion i dans på klubbhuset.Det här är Edvins scoutpatrull.Edvin läser en av de 12 regler som man som scout ska följa.
Miriam i position för att börja den rytmiska gymnastikshowen.
Hela patrullen efter allas uppträdande.


Vilken helg!! Idag är det barnens sista dag i skolan innan lovet. Nu börjar julkänslan och lugnet infinna sig.


/Ingeborg

Kommentarer
Postat av: Michael

Köpte Alfred sin dräkt? Blir ju utmärkt vinterjacka :) .

2010-12-17 @ 15:59:19
Postat av: Ingeborg

Hej,

han funderade på det. Men den kostade 400 RMB. Det var lite för mycket för en sådan fashionabel vinterjacka.2010-12-18 @ 00:58:57
Postat av: Kristin

Jag är verkligen imponerad över alla uppvisningar och stora uppträdanden som de har på barnens skola, dräkterna, koncepten och allt - jätteimponerande! Vilket jobb och vad fina alla var! Jättehäftiga kostymer! Önskar jag också fick vara en larv ibland. Eller en gycklare. Eller svan.

2010-12-20 @ 11:31:08
URL: http://brysselpyssel.wordpress.com
Postat av: Ingeborg

Jag håller med. Minns när ens egen skola skulle göra shower och det var bara de som redan var duktiga på att uppträda och synas som var med. Vi övriga fick ta hand om dekor eller ljus eller liknande. Här är varenda barn på skolan med på scenen. Att man sedan bor i Kina och att det är möjligt att sy upp en hel hop kostymer att användas bara två gånger är en bonus.

2010-12-20 @ 15:31:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0