Gott och blandat

Tyvärr har det varit lite tyst på bloggfronten. Dels har vi inte tagit så många kort och dels har länken till datorn för att få över korten sedan inte fungerat. Men nu är vi tillbaka. För att komma fram till ett färskt datum blir detta inlägg en serie bilder över vårt liv det senaste kvartalet.

 


I december bjöd våra vänner Julie och Nicolas på Bollywoodfest. Det var indisk mat, dryck och musik. De flesta av oss hade åtminstone någon detalj i klädsel som utgick från temat. Vi provade till och med ett par rörelser i Bollywooddans. Tack och lov finns det inga bilder på det!




Till jul åkte vi till Hunnebostrand. På julafton visade det sig att vi hade varit snälla för det kom en charmig tomte och önskade oss God Jul. Tyvärr var Miriam uppe i bergen bakom huset för att se om tomten hade gått vilse och missade därför det celebra besöket.




Men vi andra hjälpte gärna den snälla tomten att dela ut julklappar.




På annandagen fick vi besök av familjen Holmgren. Det blev mycket utelek och snöbollskrig för barnen medan vi vuxna drack och åt gott coh pratade.




Det blev härligt livligt med fem barn i huset.
Under Sverigevistelsen hade vi en del besök och träffade en del nära och kära. Kameran låg dock oanvänd och nerstoppad i väskan.



Här är vi på promenad i det vackra vinterlandskapet. Det var mycket snö. På juldagen blev vi insöade så pass att vi inte vågade köra till Uddevalla och min brors traditionella kalkonmiddag.




Det var mysigt att vara i Sverige och njuta av vinter, snö och frisk luft. Men det var också skönt att komma tillbaka till Beijing som har så mycket bättre väder. Trodde vi!

Väl hemma var det snöstorm och kaos. Våra rör hade frusit så under ett dygn levde vi i huset utan värme. Det var minus 12 ute och ett par grader plus inomhus. Vi hade flera lager kläder på oss och satt mest under täcken i vardagsrummet såg på film.




En lördag åkte vi till Dragon Bay och åkte skridskor. Här ser ni Edvin. Jag hade inga skridskor med mig utan hyrde där. De hade enbart hockeyrör. Det var vingligt och ovanligt att åka utan taggar där fram.
 



Vi hade med oss Alfreds kompis Sil.




Här ser ni Miriam.




Till sist får ni faktiskt se en bild på mig också. Förutom jag var det enbart en annan kvinna (också svenska) som hade hjälm. Hon hade förstås dock inte mössa under hjälmen....


/Ingeborg





Kommentarer
Postat av: Kristin

Det var äntligen lite varmare i Bryssel, ett par plusgrader i alla fall i en vecka eller två, nu är det kallt, nere på minus och det hägrar ånyo snö. Vilken vargavinter! Över hela jordklotet, verkar det som!

2010-02-09 @ 08:42:44
URL: http://kristinblom.wordpress.com
Postat av: Puck & Albin

Hej - kul att se er igen!Jag har eran blogg i mina favoriter så jag kollar i blandjoppas ni har detbra med vänliga helsningar Albin och Puck

2010-02-10 @ 20:29:46
Postat av: ingeborg

Hejsan Puck, Albin och Kristin,



ja det är helt otroligt vilken vinter! Här har äntligen en känsla av vår infunnit sig. Till helgen säger ayi att ska det bli 15 grader varmt. Hurra!



Kram Ingeborg med familj



2010-02-24 @ 11:34:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0