Ännu en helg

I fredags var jag (Ulf) ute med två kompisar på after work. Det innebar besök på en irländsk pub och en dansk restaurang medan övriga familjen hade fredagsmys hemma. På lördagen var det fullt upp hela dagen. Edvin hade heldag med scouterna där varje scout fick välja en eller två aktiviteter att lära sig mer om. Edvin hade valt livräddning. Ingeborg var medhjälpare i gruppen som lärde sig första hjälpen. Som ni ser på bilden har hon "brutit benet och fått ett otäckt sår". Under tiden - på lördagsmorgonen - hade jag en timme kinesiska med Qianwen som lärare.Olyckligt fall med brutet ben som resultat.
Edvin övar hjärt- och lungräddning.
Alfred har sin högt värderade inomhusfotbollsträning tidigt på lördagseftermiddagen. Tyvärr var hip-hopen senare på eftermiddagen inställd.
Miriam hade dans på morgonen och rytmisk gymnastik på eftermiddagen. Här ser ni en bild från det senare.Lördag kväll var det födelsedagsfest för Mats, som här frankeras av två sköna damer. 

På söndagseftermiddagen var vi inbjudna till Johan o Ulrika på semmelfika. På vägen hem fick vi för oss att börja lägga upp planerna för sommarens semesterresa. Det kan bli ett spännande äventyr.

En väldigt bra helg./Ulf


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0