Fler aktiviteter

Här kommer några fler bilder på vad barnen haft för sig den senaste tiden:Miriam och hennes kompis Kira står i trappan på väg ner till en kompis födelsekalasdisko.
Den 3 juni fick alla scouter som hade gjort fler servicetimmar än sin ålder åka på utflykt till en skjutbana en timme bort. Edvin, Alfred och jag var med på äventyret. Här är Alfred och kompisen Steven. Barnen fick prova både pistol och gevär. Det var kul. Tyvärr fick man inte ta kort vid skjutbanan.
Miriams dansklass hade avslutning. Dansläraren Chloe slutade efter två år för att starta egen dansstudio. Vi får väl se vad Miriam väljer att göra nästa år; följa läraren eller stanna kvar.
Den 10 juni var det högtidlig scoutavslutning. Två unga marinofficerare paraderade med flaggorna. Gästtalare var amerikanska ambassadören i Kina. Bägge pojkarna fick komma fram för att ta emot sina märken.
Våra fina barn!

Nu är det en vecka kvar av skola för Alfred och Miriam och ytterligare en för Edvin. Sedan väntar ett långt och välförtjänat sommarlov. Förhoppningsvis med härligt väder och klar luft men desto viktigare; ett sommarlov fyllt med efterlängtade möten!

/Ingeborg
Trackback
RSS 2.0