Utflykt i det gråa

Våren hör utflykter till. Vi tycker mycket om att bara ge oss ut och äta picknick någonstans på vägen. Vi hade gjort vår goda matsäck med polarbröd från IKEA , ballerina kex, flädersaft och gav oss iväg.

Utanför River garden ligger en flod som vi tänkte undersöka. Men på ena sidan häll de på att bygga något och längre fram utmed vår sida vattnade de gräset. Det gick inte att komma fram. Vi tog ett annat håll i vår jakt efter en grön plätt att ha picknick.



Den här vägen fick vi korsa för att komma över till skogen på andra sidan.




Inte heller skogen var grönskande. Allt var faktiskt ganska grått och dammigt. 

Efter en lång promenad ser vi äntligen en grön gräsmatta. Där vill vi lägga ut vår filt och ha picknick. Men när vi kom fram visade sig att det var en försäljningsgräsmatta. Det är gräsrullar som får gro där och när någon vill köpa en gräsmatta så rullar de ihop så mycket som behövs och kör iväg till trädgården. Självklart för att denna gräsmatta alltid ska vara grön vattnar någon den hela tiden. Vi fick inte ha picknick på den och den var desutom blöt.




Här satte vi oss istället.




Edvin står vid en reklmaskylt. Till slut hittade vi i alla fall lite färger i den Beijingska våren.




I tre timmar var vi ute och promenerade.




I stället för att kliva över stock och sten hittade vi cementrör.

När vi kom hem var vi glada, trötta i benen och dammiga. Vi beställde hem hamburgare till middag och åt framför TV. Våren är en härlig tid!

/Ingeborg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0