Sista campingen för året.

Här kommer några bilder från sista campingen för i år med scouterna i helgen. Vädret var inte lika bra som sist. Prognosen lovade regn. Men ju längre ut från Beijing vi kom, desto färre regndroppar blev det. Denna gång var vi på ett nytt ställe för Edvin, Alfred och mig. Vi var fortfarande i Miyun och vid samma flod men denna gång utan en restaurang med karaoke. Det var dessutom enbart en natts camping.Alfred har varit förkyld hela veckan så vi bestämde oss för att han och jag skippade tältande och tog bilen hem på kvällen. Här sitter han och njuter av utsikten.Två äldre scouter lär ut Första hjälpen.Edvins scoutpatrull bygger ett regnskydd för att kunna laga mat i fall regnet skulle komma.
Efter lektionerna var det dags för en hajk. Det var helt fantastiskt att vara utanför stan med frisk luft, vandra med bergen omkring sig och lyssna på pojkarna som småpratade om allt möjligt.

Nu är det söndagförmiddag. Alfred och jag ska strax åka och hämta upp Edvin, hjälpa till att lasta ur alla sakerna från campingen och jobba med läxor. Ulf och Miriam har åkt iväg på en utflykt ordnat av MSB. Tillsammans med Miriams kompis Laura ska de besöka Capitol Museum och se på en utställning om livet i Kina för länge sedan.

/Ingeborg


Kommentarer
Postat av: Edvin Andreasson

Det var en AWESOME campin glömde du att skriva !!!!!!!!!! =D!

2011-11-19 @ 17:08:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0