Avslutningar, avsked, fotboll och en släng av midsommar

Väskorna står packade, Lova är på sitt sommarhotell och det är bara några timmar till flyget till Sverige lyfter. Förutom den korta resan hem på begravning har barnen och jag inte varit hemma på två år. Vi längtar alla efter att få möta nära och kära, äta svensk mat och andas ren luft. Men innan det blir verklighet blir det ett sista inlägg om händelser i juni månad.
 
Alla barnen har haft sina efterlängtade skolavslutningar. Miriam och Alfred fick säga hej då till fröken Donna som flyttade hem till Kanada. Donna har följt alla våra barn under åren på MSB genom att vara Edvins fröken första året, Alfreds andra året och i år haft Miriam. Edvins skola hade som avslutning en högtidlig men tråkig "speech day".
 
Vi har också fått säga "på återseende" till många vänner som flyttar vidare till andra äventyr. En sådan hej då-fest inföll på midsommar.
 
 
Eftersom det var midsommarafton klädde vi om midsommarstången från "International day".
 
 
 
Det blev en trevlig kväll med vetskapen om att vi kommer att ses igen.
 
 
 
Ett par dagar senare var det dags för fotboll. Miriam var hos en kompis men övriga i familjen samt Alfreds kompis Laurence tog oss in till stan för att se Beijing Guoan mot Jiangsu. Vid stadum var poliser och vakter överallt.
 
 
 
Tyvärr vann Jiangsu med ett noll. Beijing Guoan hade mängder med chanser men prickade aldrig rätt. Trots detta var det en rolig upplevelse. Speciellt läktarkulturen där pekingfansen ägnar stor ktaft åt att skrika vulgariteter.
 
 

Kommentarer
Postat av: Ninni Sand

Hej
Verkar som om ni har det bra. Skulle vilja komma i kontakt med Erik. Kan ni svara med mailadress? Ninni

Svar: Hej Ninni, hittade varken din eller Eriks mailadress. Svarade på facebook. Kram Ingeborg
Familjen Andreasson

2012-07-24 @ 23:26:48
Postat av: Ingeborg

hej igen, såg just din mailadress.

2012-08-06 @ 09:29:57
Postat av: Ninni Sand

Ingeborg
Jag har inte din mailadress. Jag skulle vilja komma i kontakt med er. (auomatisk rättning omvandlade det till Erik) vilket naturligtvis gjorde det svårförståligt, i det gamla mailet från mig.
Kan du inte skicka mig ett mail? Du ska få min mailadress automatiskt med detta inlägget.
Ninni

2012-09-29 @ 11:26:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0