Edvin 10 ar

Nu har vi en son i huset som ar tvasiffrig. Kommer ni ihag hur viktig den fodelsedagen var? Aldrig mer skulle man bara var en siffra.

Vi vackte var 10-aring med tarta pa sangen. Dagen innan hade vi kopt fem stora tartbitar med olika smaker. I bitarna satte vi ljus och sa sjong vi. Edvin var ju sjalvklart vaken innan men lag lydigt ner och vantade in oss. Edvin fick oppna paket och sedan valja vilken tartbit han ville ha.

Ulf tog en liten sovmorgon sa vi hann alla ata frukost ihop innan han akte till jobbet.

Vid lunchtid tog vi en taxi in till stan och at tillsammans med Ulf. Dar satt vi nar klockan exakt var 13.19, Edvins fodelsetid, sa grattis igen och berattade hur det var for 10 ar sedan. Att vi nu ar i Kina och tiden ar sex timmar fram brydde vi oss inte om.

Eftermiddagen spenderade vi pa leksaksmarknaden dar alla tre fick valja ut varsin leksak, da de hade varit ensamma hemma dagen innan nar vi var pa OS-fotboll. Det tog en valdigt lang tid. Forst maste vi titta och sedan ska det prutas. Har man otur far man ga till nasta stalle och borja pruta igen. Men efter ett par timmar var tre leksaker inhandlade och dessutom en vas till hemmet. Ulf motte upp oss och vi tog en taxi hem.


Kommentarer
Postat av: Kristin

Grattis Edvin till 10 år. Coolt! Hoppas tårtan var god.

2008-08-26 @ 12:54:50
URL: http://kristinblom.wordpress.com
Postat av: Ingeborg

Det blev 5 olika tartbitar sa alla kunde hitta sin favoritbit. De var jattegoda!!! Det viktigaste tror jag dock var att bli tvasiffrig!!

2008-08-28 @ 14:14:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0