Första doppet, gäster och vardagsaktiviteter...

Den 1:a maj öppnar utepoolen i vårt område. Vattnet är inte särskilt varmt men det hindrar inte ungdomarna och svenskarna i området att skynda dit och njuta av sol och värme.
 
 
Miriam var den modiga i vår familj.
 
 
Ulf och Miriam
 
 
För ett tag sedan var det dags för MSBs årliga "fair". I år hade eleverna fått forska om valfritt område för att sedan under en timmes tid redovisa det för de vuxna som stannade till vid ens bord. Alfred hade gjort en power point presentation om slaget vid Iwo Jima.
 
 
 
Här presenterar Miriam sitt arbete om "Recycling Art". Det handlar om konstnärer som tar "skräp" och återanvänder det i sin konst. Hunden har hon gjort utav tomma kartonger, hushållsrullar och dylikt som inte längre var till någon användning.
 
 
 
Gullan och Michael är på besök. Här är vi på en restaurang i vårt närområde. För tillfället är de ute på resa utanför Beijing tillsammans med Michaels flickvän Lin. De kommer tillbaka till helgen och då har vi bjudit in Lin och hennes familj på middag. Det blir en spännande tillställning med tre språk på gång samtidigt. Lins släktingar talar enbart kinesiska.
 
 
 
Alfred och hans kompis Steven delar med sig av sin scoutkunskap till en partull flickscouter som ska ut på sin första camping.
 
 
 
Edvin lär samma partull hur man använder en kompass. Det var väldigt uppskattat av flickscouterna att få tips och ideer av pojkarna.
 
 
 
Mor och dotter redo att ge sig ut på middag.
 
I övrigt försöker jag skriva klar min rapport som ska in på fredag, barnen har majlov och spenderar den med att trycka in så många sociala aktiviteter som möjligt samtidigt som jag tjatar om läxor. Ulf hade tyvärr bara ledigt igår men då passade vi på njuta av solen och hann dessutom med ett Heyrobicspass (Friskis och Svettis).
 
/Ingeborg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0